De gasketelwet: De nieuwe hoofdrolspeler in verwarmings veiligheid

Er is iets spannends gaande in de wereld van verwarming en warmwatervoorziening. Het is een revolutie die zich stilzwijgend voltrekt, maar die een grote impact zal hebben op de veiligheid van de apparaten, we hebben het over de gasketel wet. Een regelgeving die niet alleen de manier waarop er naar gasketels gekeken zal worden, maar ook de manier waarop het gebruikt en onderhouden wordt.

Waarom een wet?

De totstandkoming van de gasketel wet is het gevolg van nieuwe inzichten met betrekking tot de risico‚Äôs van koolmonoxidevergiftiging. In 2015  publiceerde de Onderzoeksraad voor veiligheid een rapport over de gevaren van koolmonoxide in verband met cv-ketels. Dit rapport benadrukte dat veel incidenten met koolmonoxidevergiftiging werden veroorzaakt door de verkeerde handelingen of nalatigheid van onervaren technici en dat is het grote waarom er een gasketel wet in is gezet.

Service

Bij Testo.com staat service op nummer 1 om alle klanten en bedrijven te helpen met allerlei problemen, vragen en hulp. Zo heb je bij Testo.com een top service. Testo begrijpt dat de meetinstrumenten die je aanschaft dagelijks gebruikt en onmisbaar zijn in jouw gereedschap arsenaal. Regelmatig onderhoud van jouw meetinstrumenten is essentieel om ervoor te zorgen dat je jarenlang optimaal kan profiteren van jouw apparatuur. Testo.com beschikt over een uitgebreide serviceafdeling om aan jouw behoeften te voldoen. Meer dan 95% van alle service- en reparatie werkzaamheden worden uitgevoerd in de vestiging Almere. Bij Testo bedraagt de gemiddelde doorlooptijd voor serviceverzoeken minder dan vijf werkdagen. Als jij jouw meetinstrument sneller nodig hebt, biedt Testo tegen een kleine meerprijs een 24-uurs service aan. Daarnaast ben jij ook van harte welkom in Almere, waar kleine reparaties ter plaatse kunnen worden uitgevoerd terwijl jij wacht. Mocht je in de praktijk toch tegen kleine gebruikers vragen aanlopen die niet in de handleiding te vinden zijn, staat de service helpdesk voor jou klaar! Wil jij geen onverwachte kosten meer? Overweeg dan de all-in servicecontract af te sluiten voor jouw rookanalyse meetinstrumenten.

white and blue click pen beside teal tablet computer